Botilbuddet Skovkærhus

Bosted for voksne i Nordjylland

Skovkærhus – bosted for socialt udsatte i Nordjylland iht. paragraf 107, 108 og 84

Botilbuddet Skovkærhus ligger i udkanten af den lille landsby Moseby, som ligger ca. 6 km. fra Pandrup. I Moseby er der en dagligvarer butik ca. 1 km. fra Skovkærhus og adgang offentlig transport til de omkringliggende byer.

Huset er placeret i naturskønne omgivelser i kort afstand til badestrand i Rødhus og Blokhus. Der er rig mulighed for gåture i nærområdet eller på stranden. Vi går bl.a.  op i at have et fællesskab omkring at lave god mad. Vi træner sammen i vores lille motionsrum og ynder at tage en dukkert på standen om sommeren. 

Læs mere om hverdagens struktur og indhold på vores bosted her.

Hos botilbuddet Skovkærhus er huset i 2 plan, hvor der i stueetagen er et fælles køkken, en spisestue, en opholdsstue, et vaskerum og et personalekontor med vagtværelse. Herudover er her 5 enkelt værelser, hvoraf tre har eget bad og toilet, og to deles om et fælles bad og toilet.

På husets 1. sal har vi et enkelt værelse samt en paragraf 108 lejlighed.

 

Vi tilbyder botilbud i henhold til servicelovens paragraf 107, 108 og 84.

Skovkærhus har 6 godkendte pladser, der kan bevilges som midlertidigt botilbud jf. servicelovens paragraf 107. Heraf er én plads godkendt som fleksibel plads jf.  serviceloven paragraf 108.

Herudover rummer huset kapacitet til, at tilbyde aflastningsophold jf. servicelovens paragraf 84.

Idet botilbuddets godkendelse er fleksibel, er det muligt at tilrettelægge individuelle forløb med flere matchningsmuligheder i forhold til borgerens alder, funktionsevne og støttebehov.

Skovkærhus er et døgndækket tilbud med sovende nattevagt.

For at få yderligere information om botilbuddet Skovkærhus er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, om hvorvidt botilbuddet Skovkærhus er hensigtsmæssigt for dit behov.

Find vores kontaktinformation her.

Du kan også læse om vores andre afdelinger: botilbuddet Purkærhus og dagtilbuddet Tvilstedgaard