Botilbuddet Skovkærhus

Bosted for voksne i Nordjylland

Skovkærhus – botilbud for socialt udsatte i Nordjylland iht. paragraf 107, 108 og 84

Botilbuddet Skovkærhus er et botilbud i Nordjylland, der ligger i udkanten af den lille landsby Moseby ca. 6 km. fra Pandrup. I Moseby er der en dagligvarerbutik ca. 1 km. fra Skovkærhus samt adgang til offentlig transport til de omkringliggende byer.

Huset er placeret i naturskønne omgivelser i kort afstand til badestrand i Rødhus og Blokhus. Der er rig mulighed for gåture i nærområdet eller på stranden. Vi går bl.a.  op i at have et fællesskab omkring at lave god mad. Vi træner sammen i vores lille motionsrum og ynder at tage en dukkert på standen om sommeren. 

Hos vores botilbud i Nordjylland, Skovkærhus, er huset i 2 plan, hvor der i stueetagen er et fælles køkken, en spisestue, en opholdsstue, et vaskerum og et personalekontor med vagtværelse. Herudover er her 5 enkelt værelser, hvoraf tre har eget bad og toilet, og to deles om et fælles bad og toilet.

På husets 1. sal har vi et enkelt værelse samt en lejlighed til beboere, der er visiteret iht. paragraf 108 i Serviceloven. 

 

Vi tilbyder botilbud i henhold til servicelovens paragraf 107, 108 og 84.

Skovkærhus er et botilbud i Nordjylland med 6 godkendte pladser, der kan bevilges som midlertidigt botilbud jf. servicelovens paragraf 107. Heraf er én plads godkendt som fleksibel plads jf.  serviceloven paragraf 108.

Herudover rummer huset kapacitet til, at tilbyde aflastningsophold jf. servicelovens paragraf 84.

Idet botilbuddets godkendelse er fleksibel, er det muligt at tilrettelægge individuelle forløb med flere matchningsmuligheder i forhold til borgerens alder, funktionsevne og støttebehov.

Skovkærhus er et døgndækket tilbud med sovende nattevagt.

For at få yderligere information om botilbuddet Skovkærhus er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, om hvorvidt botilbuddet Skovkærhus er hensigtsmæssigt for dit behov. Vi står selvfølgelig også klar med svar på mere generelle spørgsmål om vores botilbud i Nordjylland