Ledelsen

Bosted for voksne i Nordjylland

”Det betyder meget for os at skabe et trygt og hyggeligt hjem sammen med vores beboere med masser af omsorg, nærhed og menneskelig varme.”

Forstander Gitte Simonsen

 

Bo- & Behandlingscenter Blokhus er en selvejet institution med plads til 12 beboere i alderen 18 – 50 år med psykiske og/eller sociale problemer og er godkendt af Social Tilsyn Nord som botilbud for voksne i henhold til Lov om Social Service § 107.

Initiativtagerne bag Bo- & Behandlingscenter Blokhus er Gitte og Peter Simonsen. Gitte er forstander og har det overordnede ansvar for plejen/behandlingen af beboerne. Peter har ansvaret for økonomien, bygninger og udvendige arealer.

 

Vi har to huse med plads til 6 beboere i hver: Purkærhus og Skovkærhus. Begge huse ligger på landet i smukke omgivelser, tæt på Pandrup i Nordjylland og få km fra det dejlige Vesterhav, hvor der er mulighed for både at sommer- og vinterbade eller blot gå lang ture.​

 

 

“Det er sådan nogen som Gitte og Peter, der skal have sådan et sted her – jeg vil aldrig flytte herfra”

Kim​

Der er mulighed for rigtig mange fritidsaktiviteter hos vores botilbud i Nordjylland. Det gælder f.eks. at spille spil, Nintendo Wii, playstation, pool, dart, bordtennis, motion/styrketræning, cykel/knallert værksted, gå-, løbe- eller cykelture mm. Derudover har vi hund og kat, der gerne vil snakkes med.​

Tæt på os ligger Pandrup, som er en aktiv by med mange indkøb- og aktivitets muligheder. Der er bl.a. flere dagligvarer- og tøjbutikker, biograf, ride klub, bokseklub, svømmehal, sportsklub, motionscenter, skydeklub, fiske sø mm. Endvidere ligger landsdelens største forlystelsespark Fårup Sommerland kun få km. herfra.​

Hune og Blokhus ligger også kun få km. herfra, hvor der om sommeren er musikarrangementer, markeder, spisesteder, butikker og den dejlige badestrand. Her oser det af sommer og hyggelig stemning.

 

”Vi bestræber os på, at samarbejdet med vores samarbejdspartnere er tæt og udbytterigt med et højt informations niveau”

Peter Simonsen

 

Vores værdier om rummelighed, tillid og engagement er indbygget i dagligdagen. Skulle du have yderligere spørgsmål til vores bosteder for voksne i Nordjylland, om vores målgruppe, vores hverdagsstruktur og indhold eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os.