Personale

Bosted for voksne i Nordjylland

Hos Bo- og Behandlingscenter Blokhus er det vores mål at være rigtig dygtige til at hjælp og støtte vores beboere i deres hverdag, så at den enkelte beboers oplevelse af mestring og livskvalitet øges. Gennem vores pædagogiske praksis på vores bosted i Nordjylland er det vores ambition at møde den enkelte i øjenhøjde, der hvor de er, så vi kan skabe en god daglig struktur og tilpasse krav til den enkeltes forudsætninger.

Vores personalegruppe er sammensat tværfagligt af pædagoger, ergoterapeuter, lærer og sundhedsfaglige medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles tværfagligt afsæt. Vi anvender KRAP-metoden som en grundlæggende ramme for vores pædagogiske arbejde og dokumentation. Metoden fungerer både som en pædagogisk værktøjskasse og mere overordnet som et menneskesyn, hvor vi tror på, at alle gør det bedste de kan ud fra deres forudsætning. Vi ønsker generelt at kulturen på vores afdelinger er kendetegnet ved at være anerkendende og ressource fokuseret.

Skulle du have spørgsmål til vores dagtilbud i Nordjylland eller bosteder i Nordjylland, er du velkommen til at kontakte os.

 

Ledelsen på Bo- og Behandlingscenter Blokhus

 

Gitte Simonsen

Gitte Simonsen

Forstander på Bo- og Behandlingscenter Blokhus

Peter Simonsen

Peter Simonsen

Bygningsansvarlig Økonomiansvarlig